Fashion

Het verhaal  |  Cast  |  Creatives  |  Speellijst & tickets  |  Social mediaBang zijn was nog nooit zo leuk!

Ghost Stories ging in 2010 in Liverpool Playhouse in première en speelde daarna een jaar in het Lyric Hammersmith theater en het Duke of York theater op West End in Londen. In 2014 keerde de voorstelling voor een jaar terug in het Arts Theater. Ghost Stories was ook the zien in het beroemde Sydney Opera House en in België. In april 2018 verscheen de filmversie van de succesproductie in de bioscopen. De voorstelling is geschreven door Jeremy Dyson (The League of Gentlemen) en Andy Nyman.

Speelperiode: half oktober 2019 t/m eind januari 2020 in ruim 50 theaters door heel Nederland.
Het Verhaal
Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End hit Ghost Stories naar Nederland. Bang zijn was nog nooit zo leuk! Ghost Stories is een 80 minuten durende theatrale achtbaan van extreme spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 400.000 bezoekers werd gezien. Durf jij te boeken voor de leukste enge voorstelling die je ooit in het theater hebt gezien?

Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?

Waarschuwing: Ghost Stories bevat momenten van extreme schok en spanning. De voorstelling is niet geschikt voor personen onder de 16 jaar. Wij raden iedereen met een nerveuze instelling aan serieus te overdenken om de voorstelling te bezoeken.Cast


Binnenkort bekend

Professor Filip Kuiper

Binnenkort bekend

Tony

Binnenkort bekend

Mike

Binnenkort bekend

SimonCreatives & medewerkers

Script

Vertaling en bewerking
Regie
Soundscapes
Decorontwerp
Lichtontwerp
Geluidsontwerp
Kostuums
Publiciteit
Artwork en website
Impresariaat
Productie-assistent
Producenten

Jeremy Dyson
Andy Nyman
Allard Blom
Joep Onderdelinden

Carla Janssen Höfelt
Coen van der Hoeven

Glenn Hewitt
Royal Promotions, Marco de Koning
Etcetera Producties
Impact Entertainment
Marijke Castelijns
Christian Seijkens
Allard BlomSpeellijst

do 31 oktober '19 (P) 21:30 u DeLaMar Theater AmsterdamSocial media

Blijf op de hoogte van Ghost Stories en volg ons op social media.

ad banner